3 jan. 2016

Presentkort-kort

Gott nytt år! Hurra! 2016 kommer att bli toppen, eller hur?


Idag visar jag ett par presentkort-kort som jag gjort. Det är ju inte alltid man kommer på den perfekta presenten, eller så är presentkortet precis det som passar mottagaren bäst. Hur som helst är de inte så himla snygga som de är, så man kan gott pyssla något att lägga sitt presentkort i...


Det första gjorde jag till jul. Jag höll det ganska enkelt, med en vit bas som jag inkade med Walnut Stain och sedan dekorerade med papper från Reprint. Som topper har jag stämplat Kulgran (som tyvärr utgått ur sortimentet) och dekorerat den med stora (stooooora) bollar av glitterlim... Man kan inte få för mycket glitter!!


Kort nummer två ska jag snart ge bort till en kär vän som fyller år. Hon är både en riktig känslomänniska och väldigt vetenskaplig, så jag matchade mina papper från American Crafts med steampunk-inspirerade metalldekorationer och den steampunkiga Grattis-stämpeln. På insidan har jag stämplat med det fina hjärtat.


Korten är 4x4 tum stora, med en extra flik på 2 tum som jag gjort ett litet urtag i med en cirkelstans. Superenkla att göra!

På baksidan har jag självklart signerat med min personliga stämpel.


Tack för att du tittade in idag. Vi ses om en vecka!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!