11 jan. 2016

Må jämte er på livets stig, lyckan alltid vandra...

Hej på er!

Första gången jag bloggar för Pysseldags vill jag visa en layout på mina två bonustjejer. När de var små var de tydligen lite som katt och hund medan de nu som stora är tajta som bara den.Jag tycker denna text är så fin:  Må jämte er på livets stig, lyckan alltid vandra och hur dess hjul än vrider sig älska blott varandra. Texten passar för syskonkärlek likväl som för kärlekspar.Till mina bonusar gör jag Project Life baklänges då jag inte var med när de var små. Till dessa sidor gör jag sedan matchande layouter såsom den jag visar. Jag använder nästan enbart dekorationer som hör till Project Life, även för layouterna, till dessa album. Dekorationerna ovan i papper är bl a från Becky Higgins och de i trä är från Freckled Fawn. Die med katter från Marianne design och rosett från Magnolia. Doilyn med spetsmönster är från Cheery Lynn.Jag har använt de underbara hashtagstämplarna från Pysseldags på två ställen på layouten.


Jag har först monterat dem på EZfoam och sedan klippt isär dem - ett roligt pillergöra och fina blir de!


Papper har jag lagt lager på lager - som jag gillar att göra, med 3Dkuddar.


Dessa papper är från Magnolia och My minds eye. När layouten var klar, tryckte jag dit enamel dots i turkos från Simple stories.

Önskar er alla en fin vintervecka!

KramenInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!