31 jan. 2016

Krya-kort lagom till februari

Många kallar ju februari för vabruari. Och det är inte bara barn som blir sjuka i februari, så det kan vara bra att ha ett kort klart till den som skulle behöva piggas upp med något färgglatt.


Jag har gjort en egen bakgrund genom att måla med Distress Stains på ett akvarellpapper. När det hade torkat, sprayade och stänkte jag med vatten blandat med Perfect Pearl, så att bakgrunden skimrar mycket på en del ställen och lite på andra ställen. Jag torkade pappret med min värmepistol.


När jag gjorde mitt kort skar jag ut en bit som jag gillade och satte på en bit 4CC-papper för att ge en extra inramning. Hälsningen Krya på dig finns både som gummistämpel och som digital stämpel. Jag har stämplat med en svart stämpeldyna, och som du kan se stämplade jag texten med lite mer eftertryck än blomsilhuetten. De små blingstenarna fick bli en extra markering vid hälsningen.

Tack för att du tittade in idag. Och kom ihåg att ett kort inte behöver vara helt perfekt, det är snyggt och personligt ändå.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!