19 jan. 2016

Familj

Idag ser familjerna väldigt olika ut.
Vår familj har tyvärr aldrig blivit välsignade med barn. Istället ser jag våra tre katter som barn. De har stora personligheter. De vill ha rutiner. De pratar och berättar tydligt vad de tycker om och inte tycker om. när vi är för långsamma med maten, när de vill kela, osv.

Jag uppskattar oerhört mycket varje dag jag får med min familj. Våra katter är nu 15,5 resp 11,5 år. Tiden går fort. Det gäller att kunna njuta av nuet. Man vet aldrig vad som kan hända. Det kan helt plötsligt vara försent.


Stämplar:
Lycka
I hela världen är du bara någon
Familj

Stämplarna på tagsen, som jag gjort själv, är embossade med vitt embossingpulver.
Familj är stämplad med svart Versafine.

Gillade ni "skissen" gå till Veckans Skiss och var med och tolka. :)


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!