12 jan. 2016

Änglar finns och du är en av dem
Copics:
Hud: E00-21-50-R20
Hår: BV20-23-25-29
Vingar: E0000-000-B12-21
Klänning: B0000-000-01
Skor: B00-01

Stämplar:
Vingar i ram - digital
Änglar finns och du är en av dem - digital
Tiddly Inks - privat digital

Jag gjorde ett kollage med de änglarvingar som finns i shoppen. Om det är så att ni gillar kollaget, finns den att köpa i shoppen. Det passar utmärkt om man ska göra ett kondoelanskort, ett vänskapskort och/eller ett kärlekskort till någon.

Jag skrev ut det på ColorCopy-papper för att sedan foliera det med silverfolie i min miniMinc från Heidi Swapp. För er som inte vet vad en miniMinc eller Minc är, kan jag berätta att det är en laminerinsmaskin men som värmer mer jämnt än en vanlig lamineringsmaskin. En vanlig Minc kan köra upp till 12"-papper och en miniMinc upp till 6".

Jag får det fortfarande inte att bli helt perfekt när jag folierar. Jag vet inte varför. Jag vet inte om det har riktigt med pappret att göra. Jag har försökt att köra på olika värmeinställningar på Mincen. Det är alltid någonstans det missas lite. Men på det stora hela tycker jag det blir jättefint!

Även texten Änglar finns och du är en av dem är folierad och har sedan fått 3D-kuddar för att fungera som ett stopp.

Kortvikningen kallas för easel card. Man skär ut ett papper som mäter 6"*12".
Sedan bigar man på 3" och 6" för att sedan vika dessa två bigningar man gjort.
Sedan behöver man en bit papper som mäter 6"*6" som här motsvarar ängeln  och bakgrunden. Denna del sätts fast på den yttersta "lilla" delen av 6*12-pappret.

Tack för titten idag. :)


2 kommentarer :

 1. Så sött kort!o söt stämpel .snyggt färglagt,gillar håret. Trodde inte alls det var bv:) snyggt.
  Huden är så fin..själv får jag fortfarande inte till hud o hår riktigt som jag vill:(
  Måste googla på minc o foliering:)
  Kram/Angelica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för fina ord!
   Du kanske ska testa andra kombinationer flr hud och se om det blir bättre. Det kan vara värt att testa.
   Gör så. Det är jättekul!

   Kram/Ciza

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!