3 dec. 2015

julkort

Hej!

Idag blir det ett julkort i min favoritstil clean and simple, CAS. 


Mönsterpappren är från Maja Designs senaste julkollektion och jag har skurit till remsor 2,5 cm och 2 cm breda. Kortstommen är 10,5 cm bred. Alla kanter är färgade med walnut stain distress ink. 
God jul och gott nytt år har jag embossat med guldpulver på kraft cardstock.


På insidan har jag stämplat min personliga god jul-stämpel med familjens namn. Den finns även i shoppen utan namn och den hittar du HÄR.Jag har dekorerat med att skära till en bit kakservett och blingade till det lite med några ljusblå stenar. Stickles star dust har jag lagt på runt alla vimplarna och stämpeln är monterad på 3D-kuddar.

Det var allt för mig idag!
KRAM RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!