17 dec. 2015

Julkort med lite vintagekänsla

Hej!

Idag bjuder jag på ett julkort med lite vintagekänsla.


Jag har använt mönsterpapper från My mind's eye "Winter Wonderland".
Kanterna har jag stansat med en kantstans från Martha Stewart, Flourish eller mustaschen som vi brukar kalla den lite skämtsamt :-)


Bilden är från ett klippark av Pion Design "från mormors vind". Jag har använt en Sizzix-die att stansa ut bilden med. Den bruna har jag gjort genom att rita runt utsidan av samma die och sedan klippt med sax runt. Kanterna har jag sedan färgat in med distress ink Walnut stain.


Textstämpeln är ju så klart från Pysseldags och jag har använt gummivarianten. Jag stämplade på en spillbit av bakgrundspappret och sedan använde jag en hörnstans för att snygga till det lite.


Jag har ju inte överdekorerat direkt utan ville att pappret skulle synas och den söta bilden. men en liten kotte fick jag med. Först satte jag dit några kvistar gjorda med en punch från Martha Stewart. Kotten limmade jag fast och så målade jag på lite gesso för att få snökänsla.

Bakom bilden har jag satt en kakservett.


På insidan hittar vi också en julstämpel från Pysseldags. God jul och gott nytt år i gummi


En sista bild på kortet. Jag har lagt en tunn rand med stickles star dust längst kanterna. 

Ha nu en fin dag och så ses vi på julafton!

KRAM Rosa


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!