18 dec. 2015

Julkort i CAS-stil

Nu är det inte många dagar kvar till den stora dagen! Om du inte har hunnit med alla dina julkort ännu så är det inte försent för det går fortfarande att skicka så att det kommer fram innan jul med vanliga frimärken.
Så här kommer då ett kort som kan funka som sista-minuten lösning. Enkelt - men effektfullt!
Jag har gjort det enligt CAS-principen (CAS= Clean And Simple):
Jag har använt mig av Brusho som kan liknas vid akvarellfärg som pulver. Du strösslar lite pulver på ett akvarellpapper och använder en fin blomspruta för att lösa ut färgen och vips har du ett spännande resultat! Jag använde mig av nyanserna Sea Foam och Cobalt. Antingen lämnar du det så att det blir riktigt torrt eller så använder du din embossingfön och blåser det torrt som jag alltid gör. Jag är alldeles för otålig för att vänta! Sedan använde jag den superläckra collagestämpeln VINTER från Pysseldags. Jag embossade dessutom texten med ett turkost embossingpulver och jag önskar verkligen att ni kunde se hur läckert det skimrar! Det är verkligen svårt att fånga det på bild. Som pricken över i några halvpärlor och sen är det klart!

Ha nu en riktigt skön helg - och stressa inte i onödan! Du ska njuta av juletiden också!
Kram på er


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!