31 dec. 2015

Gott Nytt år - Tänker på dig

Hej!

Så har årets sista dag kommit och då vill jag blogga ett omtänksamt kort.

Jag tycker jättemycket om den här textstämpeln från Pysseldags och planerar att använda den ofta under 2016. Att skicka ett uppmuntrande och omtänksamt kort till någon som kan behöva det, jag tror jag ska ta och se det som ett nyårslöfte.


Materialet är från ett kit jag fått av en vän så jag vet inte vart de kommer ifrån. jag har i alla fall rivit kanterna och lagt lager på lager och så finns det en bit ostduk bakom de avrivna pappren också.


Motivstämpeln kommer från Saturated Canary och jag har färglagt den med copics.

Hud: E21, 00, 000, R21
Hår: E30, 33, 35
Ögon: BG 93, 99
Rosa partier: R81, 83, 85
Blad: YG06
Skugga: C1, B0000

Jag stämplade Tänker på dig från Pysseldags direkt på mönsterpappret. 

Ha nu en trevlig nyårsafton och så ses vi nästa år!

Gott Nytt År!
KRAM Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!