25 dec. 2015

God fortsättning!

Nu är det min tur att blogga juldagen till ära och du kanske också inte riktigt är klar med alla julbesöken? Det finns ju många man vill träffa och i vår familj brukar vi sprida ut det på alla juldagarna så att det inte sk bli för stressigt.

Vi har en del julklappar att dela ut fortfarande och och för att göra paketen lite mer personliga har jag gjort egna tags på datorn som ni kommer att kunna ladda ner FRITT i slutet av det här inlägget - du får dock lägga till egen text. Alla bilderna ligger på en bild som motsvarar ett A4-papper och antingen använder du dig av dina digitala Pysseldagsstämplar (som jag har gjort) eller så kan du skriva ut dom och stämpla som vanligt.

Jag kommer att visa vad jag har gjort med dom - helt digitalt så att det bara var att skriva ut och sedan klippa till dom.

Här är tagsen utan text:


Sedan la jag till de här superfina digitala stämplarna från Pysseldags:
Tro mig - du kommer att ha råd att köpa alla de ovanstående stämplarna! De kostar ca 19 kr styck och du kan verkligen använda dom precis som du vill! Jämför vad du får betala för en vanlig i gummi - och då får du dom "bara" i en storlek... :D
Du kan använda dina digistämplar i både program som Photoshop men även i ett vanligt worddokument. Jobbar du i word är det bara att öppna dom som bildfiler och ändra storleken.

Så här blev mina tags:
Så här fina blev paketen under vår gran i år:

Lova mig att du köper några stämplar i Pysseldagsshopen som tack för tagsen.... <3

Klicka på bilden så öppnas tagsen i ett nytt fönster. Högerklicka för att göra den större och spara ner den till dator - klart!


Ha en skön och härlig julhelg!1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!