20 dec. 2015

Enkla PL-kort

Idag vill jag visa vad jag gör för att sätta igång kreativiteten. Alla dagar börjar inte som igår, när jag studsade ur sängen och påbörjade ett rejält projekt före frukost (resultatet kan du se här). Ibland måste man helt enkelt ge sig själv en liten startsträcka. Förr blev det ofta så att det första kortet jag gjorde hamnade i papperskorgen, lite skrynkligt och med vissa dekorationer bortslitna (de dyra alltså, som jag kunde använda igen). Det var inte så kul att börja så, så jag har testat lite och kommit fram till att göra PL-kort är ett bra sätt att värma upp hjärnan och samtidigt få till helt okej alster.


Jag har använt stämpeln hjärta till båda korten. På det ena har jag bara stämplat lite som jag ville, som en bakgrund som man kan skriva på om man vill. Det andra kortet har jag tänkt lite mer som ett slags titelkort, så jag har dekorerat med både tejp och trädekorationer.Tack för att du tittade in idag. Kom snart tillbaka!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!