27 dec. 2015

Året som gått

Hej på dig!
Hoppas att du har haft en mysig jul och att du nu laddar batterierna inför 2016. Det gör jag, med skidorna i spåren andas jag så mycket vinterluft jag kan!

Idag tänkte jag visa upp mina tre favoriter från året som gått. Jag har gjort en hel del kul saker för Pysseldags i år som jag är riktigt nöjd med.

På plats nummer tre kommer... Julboken!Jag hade verkligen roligt när jag gjorde den, och idén var så uppskattad att jag har gjort två till och gett bort... Galet. Tur att böcker är billiga på Myrorna. ;)

På plats nr 2 kommer... Bokkortet jag gjorde till Vea!Det är kul att utmana sig att göra saker som ser sjukt avancerade ut ibland. Speciellt när det egentligen inte är så komplicerat. I inlägget har jag förklarat hur man gör. Du har alltså ingen ursäkt, det är bara att sätta igång! :)

På första plats kommer det här glada, spralliga kortet jag gjorde till Maria, som gillar washitejp lika mycket som jag!


Jag blir fortfarande glad av att titta på det. Även om kortet är skickat för länge sen, så kan jag fortfarande njuta av det, eftersom det ligger i bloggen. Väldigt bra, tycker jag.

Vilka är dina bästa alster? Varför? Det är kul att gå tillbaka och titta vad man gjort, ofta har man gjort saker som fortfarande håller måttet, fast man utvecklas hela tiden.

Tack för att du tittat på bilder, läst texter och instruktioner under året. Jag ser fram emot ett nytt, spännande år med dig och Pysseldags!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!