13 nov. 2015

Min tolkning av färgutmaningen

Denna veckan fick jag glädjen att utmana mina DT-kollegor med en färgutmaning och det har varit så spännande att se allas tolkningar! Om ni vill ha en uppfriskning av färgschemat kommer den här:


För egen del så valde jag att göra en layout inspirerad av själva färgerna och hösttemat på bilderna:Jag har kommit underfund med att jag verkligen älskar hösten och allt var den för med sig. Som till exempel att jag med gott samvete kan kura ihop mig i något skönt hörn med en härlig bok (och en katt i knät och en hund nedanför som ligger och snusar).

Jag har använt mig av Veckans skiss till min LO och flera läckra stämplar från Pysseldags:
Om någon undrar över vad jag har använt mera så är det följande: 
*Papper designat av Rhonna Farrer * Plastdekos av Tim Holtz*washitejp* bokstavsstickets från Webster´s Pages* övriga dekorationer från Studio Calico*

Nu hoppas jag att du får en riktigt trevlig helg!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!