20 nov. 2015

Mer jul...

.... och då syftar jag inte på den klassiska juldängan med Adolfson & Falk utan det faktum att även dagens inlägg kommer att bestå av julkortsinspiration. Denna veckan lutar jag mig emot Veckans Skiss (som är gjord av vår DT-mamma Ciza):


När man gör ett julkort kan man väl lika gärna göra två utifrån samma skiss så här kommer mina varianter:
Alla stämpelmotiv är digitala och utskrivna på akvarellpapper. Det är verkligen supersmidigt att göra kollagemotiv i datorn - inget jobb med att hålla på att maska och fixa! Motiven är färglagda med mitt favoritmedium - akvarellfärg! Alla mönstrade papper kommer från Reprint.Alla stämplar kommer från Pysseldags förutom tjejen som kommer från Some Odd Girl. Här har du hela den härliga listan på stämplar:

Hoppas du får en underbar helg!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!