10 nov. 2015

Julkortsproduktionen är i full gång

Godmorgon godmorgon godmorgon godmorgon! 

Ni har väl inte missat att vi firar vår födelsedag, som är imorgon, fast vi firar hela veckan?


Erbjudandena hittar ni i webshoppen och gäller så länge lagret räcker. :)

Men det är inte därför jag är här. ;)
Jag ska visa ett kort också som jag gjort. För nu är halloween och fars dag över och då kastar jag mig över att göra julkort. Julmusik på i högtalarna, lite gott julte från Apoteket, doften från dekorerade apelsiner med kryddnejlikor, färglägga lite och sedan skapa i ren julglädje. :)

Detta motiv började jag färglägga när vi var på Meet & Greet i Göteborg. Jag ville visa en variant av pepparkaksbrun. Det finns säkert jättemånga olika, eller i allafall några stycken, och här är min variant. :)


Hud: E00-21-50-R20
Hår: E74-77-79
Dräkt & mössa: E55-57-59
Knappar, vantar & skor: R29-39-59
"Kristyr": E30-33
Mark: YG61-63
Stämplar: 
Motiv - hÄnglar&stÄnglar (privat)

Papper:
4CC för färgläggning och stämpling
Mönsterpapper från en av paper pads jul från Panduro (äldre kollektion)

Texten är stämplad med röd StazOn. Eftersom pricken över År saknas på stämpeln tog jag en röd penna och ritade dit den själv. :) Easy peasy. :)De små snöflingorna/prickarna som jag satt runt pepparkaksflickan, samt highlightat med är gjorda med Sharipe Paint penna white. En jättebra penna jag verkligen kan rekommendera att ha.

Det var allt för mig idag.
Glöm inte att titta in i webshoppen, ta del av våra erbjudanden och fira med oss. :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!