22 nov. 2015

Julkort i rosa och blått

Kommer ni ihåg vad jag lovade förre veckan? Jo, ett julkort i rosa och blått. Här kommer det!


Jag var inne i något av ett stim när jag gjort klart förra veckans kort, så jag fortsatte med papper från Maja Design och byggde upp en massa lager. Jag stämplade massor av snöflingor och ljusstakar på pappret som skulle sitta överst. Cirkeln av stjärnor är en die, och knapparna är en dekoration som jag plockat sönder lite... Jag ville inte att de skulle vara turkosa, så jag gick loss med kniven. Istället för att färga in alla kanter med en mörk chalk eller distressdyna, har jag målat kanterna med gesso och sedan lagt på ett tunt lager stickles med en pensel. Det blev en kul, vintrig effekt tycker jag.


Stämpeln God jul och gott nytt år (här som digital stämpel) har jag stämplat med embossingdyna och sedan har jag använt ett gammalt mörkbrunt embossingpulver som jag hade i en låda. Det fick en lustig effekt när det smälte, det här pulvret. Undrar om det är för att det är gammalt? Det blev liksom lite krackelerat. Snyggt, tycker jag!

Tack för att du tittade in idag. Kom snart tillbaka för mer inspiration från oss i Pysseldags DT!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!