19 nov. 2015

Embossad jul

Hej!

Igår såg ni Marie leka med god jul-kollaget i digital variant. 

Jag har använt mig av gummistämpeln istället och använt min första scrapkärlek, embossingpulver.


Till bakgrund har jag använt torrembossing i form av en snöflingefolder från Embossalicious. Det är gjort på vit cardstock från Reprint. Den die jag har använt runt god jul-stämpeln är från Lawn Fawn.


Det är klurigt att fota när det är lite mörkt men på den här bilden kommer guldfärgen fram lite bättre i alla fall. Jag har stämplat med en genomskinlig embossingdyna på 4CC papper 250 g och sedan strödde jag över finkornigt guldfärgat embossingpulver och värmde med embossingfönen. Det var just guldfärgat embossingpulver som för nästan exakt 7 år sedan fick mig fast i "pysselträsket" :-)

I min vimpel så är det hål och där satte jag guldfärgade band och satte lite tjockare 3D-kuddar bakom så den kom upp lite. 


Jag har monterat framsidan på Kraft cardstock som jag färgade in kanterna på med walnut stain. Runt om snöflingepappret har jag lagt en sträng med glitterlim, platinum.

Det var allt för mig idag!

Kom ihåg att skicka in bidrag till novembertävlingen! Om du tittar i mobilversionen av bloggen så ser du inte bidragen som kommit in. Använd då istället funktionen "Visa webbversion" så ser du mer. Där vill vi gärna se ditt bidrag :D

Ha en fortsatt bra vecka så hörs vi!
KRAM Rosa

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!