27 nov. 2015

December Daily

Flera scrappare pysslar med December Daily - ett koncept som uppfanns av Ali Edwards om jag inte minns fel- där man gör ett album och scrappar om varje dag under december månad.

Sen jag började med PL har jag tyckt att det var bökigt att ha ett extra album för detta eftersom jag ändå skriver om december i mitt stora album. Så förra året jobbade jag helt enkelt med det i mitt PL-abum och det kommer jag att göra även i år.

Jag håller just nu på att förbereda mina veckor och idag ska jag visa några fillercards som jag har gjort på datorn i programmet PSE 14 där jag har använt mig av ett digitalt kit (Christmas Time av Juno Designs som du hittar hos ScrapOrchard) och Pysseldags fina digi-stämplar.

...och utskrivna....


Jag har använt de här stämplarna:
Ha en underbar dag!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!