15 nov. 2015

Cinnas färgutmaning - sista delen

Idag vill jag avsluta veckans färgutmaning med ett kort som går i de vackra, höstigt dova färger som Cinna har med på sin mood board. Jag har använt papper från Maja Design, flera kollektioner.

Kortet har jag gjort enligt pricipen "more is more" med många lager och detaljer. Annars är det ett vanligt kort som mäter 4 x 5,5 tum och som går i ett vanligt kuvert. Just det här kortet kanske jag inte kommer att posta, det är ganska tungt, men jag jobbar ofta med detta format just eftersom det är enkelt att skicka.


Jag har byggt upp mina lager med mönsterpapper, ett litet tårtpapper, trädekorationer, en fin liten papperspåse med guldprickar och lite snöre. För att få med alla färger stansade jag ut några hjärtan i mörkrosa och blått.

Min gula tag har jag skurit ut så att den skulle passa i påsen och gjort ett hål för snöret med en håltagare.


Stämplar jag har använt på mitt kort:

 Jag hade riktigt roligt när jag gjorde mitt kort! Jag hoppas att du som läser har uppskattat vår inspirationsvecka.

Och du! Glöm inte att födelsedagsfirandet pågår hela dagen idag också! Klicka på bilden längst uppe till vänster här i bloggen!

Nästa söndag bloggar jag ett julkort i blekt rosa och blått... Välkommen åter!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!