8 okt. 2015

Turkos njutning

Hej!

Idag vill jag visa ett enkelt kort där texten får vara huvudpersonen.


Kortet är i storleken 6x4,5 tum. Jag har använt en embossingfolder och gjort rutmönstret i den turkosa cardstocken. Ramen är Spellbinder floral ovals. 


Jag har använt Pysseldags stämpel "njut av stunderna som får dig att le" och stämplat upp det på Kraft cardstock. Kanterna är infärgade med Walnut stain distress ink. Några halvpärlor i vitt och blommor (rosor och sweetheart blossom) fick pryda ramen, Runt ytterkanten på det turkosa pappret har jag lagt en glitterrand med stickles star dust.Jag har satt en spets nertill och så har jag monterat ramen med 3D-kuddar i båda lagren.

Nu hoppas jag att DU ska få njuta och le, så pyssla på i helgen!

KRAM Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!