18 okt. 2015

Temavecka alter - ett par pumpor

Så här när höstmörkret börjar smyga sig in och man inte riktigt har vant sig, är det mysigt att kunna dekorera sin omgivning lite grann. Därför har jag valt veckans tema: Alter. Ett alter är när man gjort om en befintlig sak, eller byggt sin egen.


Jag har byggt ett par pumpor. I min låda med papper finns en massa kuvert från tiden då jag var med i en kit-klubb, och där kan man hitta riktiga skatter! Jag lyckades fiska upp det här snygga rutiga pappret ur ett sådant kuvert och hjärnan tänkte pumpa innan jag hunnit sätta mig på stolen igen.


Jag hade en bild av hur mina pumpor skulle se ut, men behövde lite mer konkreta idéer, så jag letade lite på internet och hittade en modell här som jag utgick ifrån.


Den lilla pumpan är gjord av tre remsor som jag limmat ihop och sedan fäst ihop med brads, medan den stora är uppbyggd av sex stycken likadana remsor som till den lilla, fast jag har fäst ihop dem med brads i ändarna. Alla remsor har jag färgat in med orange distress ink runt kanterna.


Jag har stämplat min text Höstmys på en bit vit cardstock som jag fäst den stora pumpan på.


Tack för att du tittade in, och kom ihåg att papperspyssel inte alltid måste vara kort, LO eller PL!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!