1 okt. 2015

Liftutmaning -Rosas version


I juli när Ciza var ute på roadtrip besökte hon Rosa och Åsa.
Under det besöket uppfanns våra temaveckor och denna vecka är det dags för en ny.


Det är dags för Liftutmaning.


Ciza och Rosa har valt ut en mycket duktig och inspirationsrik kvinna, Anneli Runesson, som den som ska inspirera oss denna vecka.


Korten vi valt (Anneli är kontaktad och har godkänt att vi får visa upp dem) är dessa:Att lifta är ett begrepp som är någon slags svengelska i betydelsen att göra ett kort lika som någon annans. Man lyfter helt enkelt över en annans design till sitt eget kort.

                          -----------------------------------------------------------------------------------------


Nu är det min tur att göra något av inspirationen från Annelis otroligt vackra kort! Det fick bli ett stafflikort med lite katt-tema. 


De dies jag har använt att forma kortet är från Crealies. Jag har använt två storlekar från setet 4XXL.Jag började med att maska ihop kattstämpeln med textstämpeln "Every day is Caturday" i Word. Sedan skrev jag ut det på 4CC papper 200 g. Stansade ut med formen men lät dien sitta kvar och så färgade jag in pappret med distressdynorna (peacock feathers, picked raspberry och squeezed lemon) och ett infärgningsverktyg. Jag avslutade att spraya på vatten, det syns några små stänk i färgen i alla fall :-DJag stansade också ut en vit cardstock och satte på "bottenplattan". Här har jag satt några halvpärlor som får kortet att stå upprätt. Katterna är en die från Cheery Lynn och jag har färgat in dem också med distresser.
Så här ser kortet ut från sidan. 

Ha en fortsatt bra dag!

KRAM Rosa


9 kommentarer :

 1. Helt jäkla underbart snyggt!
  kram <3

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Vad härliga dom utstansade katterna blev i distressfärgerna! Gillar färgkombon, vilka färger har du använt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ingela! Jag ska kolla upp det när jag kommer hem ikväll! Jag har för dåligt vad färgerna heter, hihi!

   Radera
  2. Det är färgerna peacock feathers, picked raspberry och squeezed lemonade!

   Radera
 3. Huuur fint som helst. Helt olikt dina kort och ändå lyckas du tokbra.

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!