25 okt. 2015

Läskigt och gulligt samtidigt


Idag avslutar jag veckans Halloween-tema med två spöklika alster inspirerade av Halloween. Jag gillar Halloween, men firar inte så mycket själv, direkt. Jag gillar att dekorera pumpor och klä ut mig, men jag skickar inte Halloween-kort till vänner eller så. Fast det är ju kul att göra Halloween-kort...


Jag har dekorerat en låda som jag hade i mina gömmor. Den är ganska stor och har en kul form, så jag kunde inte låta den ligga och damma i ett hörn. Jag började med att klä lådan med papper och sedan målade jag med vit gesso på lådans botten och svart på locket, för att dämpa papprens mönster och för att göra den mer murrig. På locket gick jag bananer med svart spets, rosor och blad, samt några andra kul dekorationer.


Insidan av locket var jag också tvungen att dekorera lite...


Min tag har jag färgat in med Distress Ink Rusty Hinge och så har jag stämplat med Dödskallar runt kanten, på samma sätt som runt dikten på insidan av locket. Sedan skrev jag ut min digitala Halloween-stämpel4CC-papper och färgade med samma distress ink.


Det gulliga mumie-kortet har jag hittat originalet till på instagram. Jag tyckte det var en så kul idé att jag  var tvungen att prova själv! Det var superenkelt! Man tar ett vitt papper och river remsor av det. Sedan färgar man kanterna bruna och sätter remsorna lite omlott på sin kortbas och limmar dit ett par darrögon. Stämpeln Tricks & Treats finns i shoppen.

Passa på att köpa Halloween-stämplar NU! Det är halva priset på alla Halloween-stämplar i shoppen!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!