9 okt. 2015

Jag älskar digital scrapbooking - och halloween!

Min största scrapbookingkärlek är digital scrapbooking och Pysseldags har ju så många fantastiska digitala stämplar som såklart passar utmärkt till detta. Idag tänker jag att visa digital scrapbooking med en av mina favorithögtider som är Halloween.
Jag är gärna med i olika utmaningar och just denna layout har jag skapat till en utmaning där man ska använda sig av en svart bakgrund:Jag använder mig av Photoshop när jag skapar mina digitala layouter och kombinerar både PSCS och PSE14. I layouten ovan är det massor av olika lager och bland dessa kan du hitta dessa finfina digistämplar från Pysseldags:


Om du undrar var resten av materialet kommer ifrån är det ett digitalt kit som heter Cadaverous Charm av The Nifty Pixel.

Hoppas att du får en underbar helg!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!