30 okt. 2015

Härliga höst!

Många brukar säga att hösten är mörk och tråkig men jag håller inte alls med! Nja, kanske i november då när det är inga löv kvar och det regnar i så fall. Annars är det ju helt fantastiskt vilken färgfest vi bjuds på när vi är ute, luften är klar och hög och det luktar så där härligt mustigt ute. Man kan vara inne med gott samvete och kura ihop sig i soffan eller favoritfåtöljen med en filt, en bra bok och en stor kopp härligt te. Det gäller bara att se positivt på saker och ting och göra det bästa av det.

Nu ska jag sluta babbla och istället visa ett kort som jag har gjort med just hösttema:Textstämpeln kommer från Pysseldags och du hittar den HÄR. Jag har använt digistämpeln och kombinerat den med en annan digistämpel från Wee Stamps. Motivet har jag färglagt med ProMarkers. Bakgrundspappret kommer från Reprint. Allt annat som jag har använt är sånt som jag har hemma - tror att både blommor och blad är från Prima Marketing.

Textstämpeln kommer jag att använda både när jag gör layouter och till mitt PL-album så det är verkligen en allround-stämpel. 

Hela helgen kommer jag att spendera med mina pysselvänner på Falköpingsmaran - kanske vi träffas där?

Ha det gott!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!