22 okt. 2015

Halloweenaskar tetramodellen

Hej!

Nästa vecka är det ju Halloween och jag har gjort ett par askar som kan användas till lite olika saker som t ex godisgömma eller bordsplacering. 

Jag har gjort en vikning som en trekantig tetra.Jag började med att maska ihop mina stämplar i Publisher men det kan också göras i Word. Jag ritade upp en textruta på 14 cm x 10,7 cm och sedan lade jag in stämplarna. Jag gjorde en prototyp först för att se hur stämplarna hamnade när jag monterade ihop trekanten. Sedan fick jag justera i mitt dokument tills jag blev nöjd. Givetvis kan man ju klippa ut ett mönsterpapper i den storleken och sedan använda gummistämplar också.


Jag har använt Pysseldagsstämplarna "I witch you.." och "spindelväv" på den här och har färgat in pappret med distress ink wild honey och dusty concord.


På den här asken har jag använt spindelväv igen och halloweenram. Jag har även använt den digitala Fladdermus och figurklippt den, Den här skulle kunna passa bra som bordsplaceringsdekoration. Jag har använt samma distressfärger på den här men skiftat plats på dem.


Så här ser baksidorna ut.


I vikkanten har jag använt min pappersveckare för att få till mer av tetrakänslan. 

Jag har hittat den här idén hos Maria Fennelly på Youtube

Ha en fortsatt bra dag!

KRAM RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!