23 okt. 2015

Freaky Friday

Eftersom Halloween närmar sig med stormsteg - dvs nästa vecka - kör vi Halloweentema denna veckan här hos Pysseldags. Jag hör till den skaran som fullkomligt älskar denna tradition och har gjort sen jag var liten (kan ha att göra med att jag har amerikansk släkt) så att pyssla med detta är helt underbart för mig!

Denna gången har jag också använt en skiss från Veckans Skiss att göra mitt kort:Båda stämplarna som jag har använt är digitala stämplar. Monsterstämpeln är ny och heter Zombie Bitt och textstämpeln hittar du HÄR. De underbara papperna kommer från My Mind´s Eye.

Jag hoppas att du får en riktigt skön helg!/Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!