4 okt. 2015

Färgglad inspiration - hela veckan lång!

I juli när Ciza var ute på roadtrip besökte hon Rosa och Åsa.
Under det besöket uppfanns våra temaveckor och denna vecka är det dags för en ny.

Det är dags för Lift-utmaning.


Ciza och Rosa har valt en mycket duktig och inspirerande kvinna, Anneli Runesson, till veckans tema. Vi har under veckan inspirerats av hennes skapande med färg och form och till våra alster har vi liftat Anneli, helt enkelt.

Korten vi valt (Anneli är kontaktad och har godkänt att vi får visa upp dem) är dessa:Att lifta är ett begrepp som inom vår pappersskaparvärld betyder att göra ett alster lika som någon annans, t ex genom att använda likadana saker eller tekniker. Man lyfter helt enkelt över en annans design till sitt eget kort.

                          -----------------------------------------------------------------------------------------


Jag blir alltid glad av färgglada saker och de här korten gör mig liksom lite sprallig! Jag har inspirerats och försökt att göra lika glada kort själv, även om jag gjort på mitt sätt. Jag har gjort min färgglada bakgrund (båda korten har jag gjort av olika delar av samma papper) genom att först dra med Distress Stains på ett albumblad tills jag blev nöjd med färgerna och sedan spraya och stänka med vatten med lite Perfect Pearl i. Superenkelt! Sedan torkade jag pappret med min värmepistol, eftersom jag sällan har lust att vänta på att färg eller vatten ska torka... ;)


Mitt första kort är ett rätt så enkelt kort där fokus hamnar på min färgglada bakgrund och den stämplade hälsningen i mitten av kortet. Jag har stämplat med Steampunkhörn och Tänker på dig och använt svart stämpeldyna.


På baksidan av kortet har jag stämplat med min personliga stämpel med vit stämpeldyna.


Mitt andra kort är ännu enklare, jag har skurit ner min bakgrund till rätt storlek och sedan stämplat med Du & Jag och hjärtat. Två av hörnen har jag förstärkt genom att rita lite slarvigt med en svart penna.

Tack för att du tittade in idag! Ett extra tack till Anneli för all inspiration!2 kommentarer :

  1. Har Anneli någon blogg att besöka? Älskar de här kreationerna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr inte som det ser ut idag. Vi är nog många som hoppas att hon ska starta en.

      Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!