16 okt. 2015

En liten brun påse

Denna vecka kör vi ju altrat (altra= ändra/piffa till nåt så att det får ett annat syfte eller för att det ska bli snyggare...) som tema och jag har valt att pynta en papperspåse med Halloweentema eftersom det är den tiden på året.

Papperspåsen som jag valde var en helt vanlig brun en som jag förgyllde med stämplarna fladdermus stor, mellan, liten och Halloweenkollage stämplat i svart:


Sedan använde jag några digitala stämplar - pumpa med katt och I witch you a happy halloween - som jag skrev ut och färglade med ProMarkers. Jag stansade ut motivet med en die och gav det lite extra pynt med lite glitterlim.
Motivet satte jag fast med 3D-kuddar, pyntade påsen med lite stjärnstickers och toppade med ett vikt tårtpapper. För att hålla påsen på plats använde jag en svart påsnit och piffade till den med ett orange band:Visst blev påsen mycket finare nu? Tänk att få denna full med godis till Halloween!
Ha en underbar helg - kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!