15 okt. 2015

Altrad almanacka med visdomsord

Hej!


Vi har en vecka med tema alter och jag har roat mig med att göra en almanacka med visdomsord!

Jag har använt mig av en bit kartong ca 30 cm x 15,5 cm och som jag bigat på tre ställen för att skapa en trekant. Jag har använt min Bind it all för att sätta dit spiralen. Mönsterpappren är Pion design.

Så här ser baksidan ut, här finns min personliga handgjort av... stämpel.


Jag ville göra en lite roligare almanacka så jag valde 12 fina stämplar, en för varje månad, som jag har som digistämplar och skrev ut dem i Word. Jag gjorde en tabell med rutor så jag skulle kunna skära ut dem i samma storlek på ett lätt sätt. Alla kanter är infärgade med distress ink Walnut stain.

Här är en lista på vart du hittar de stämplar jag använt:


Dagblocket har jag tejpat och limmat fast.

Hoppas att du också blev sugen på att göra en almanacka!

Ha en bra dag!
KRAM Rosa


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!