10 sep. 2015

Tycker om dig

Hej!

Idag är det jag Rosa/Scraprosa som bloggar. I Facebookflödet dök det häromdagen upp ett kort som Emilia Sieradzan "Lady E" hade gjort och jag blev så sugen på att testa att lifta det! Jag ville göra något där texten får komma fram och inte en färglagd bild dominerar. Det var ju så jag började scrappa en gång i tiden och det här kortet var riktigt roligt att göra!

Nog snackat, här kommer kortet:


Mönsterpappren kommer från Maja Designs senaste kollektion Summer Crush. Jag har använt 6x6 tums blocket och tre av de olika mönsterarken.


Stämpeln jag använt från Pysseldags är Tycker om dig. Den stämplade jag på en bit mönsterpapper och sedan har jag använt en stans ("stjärtstansen" som vi brukar kalla den i mitt pysselgäng) och klippt till hörnen. 


Det hör ju inte till vanligheterna att jag har mycket blommor på mina kort, men här blev det ett helt gäng med rosor. 


Jag har rivit av kanterna på mönsterpappren och så har jag satt fast ostduk bakom dem. Till blomrankan har jag stansat ut rosblad med en punch från Nellie Snellen, det är egentligen två punchar. En som klipper ut formen och en som embossar fram nervtrådarna i bladen.


Längs ytterkanterna har jag lagt på stickles star dust, på rosorna har jag förstärkt det rosa något med inka gold rosenquarz. Lite Wink of Stella strök jag på de vita rosorna.

Ha en fortsatt fin dag!
Kram Rosa


5 kommentarer :

 1. Riktigt fint kort, det blir ett att lifta!
  // Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Inga! Ja jag har ju liftat den här så lifta på du 😆

   Radera
  2. Tack Inga! Ja jag har ju liftat den här så lifta på du 😆

   Radera
 2. Hur fint som helst, älskar ditt fina kort <3

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!