4 sep. 2015

Titelkort efter skiss

God morgon alla härliga där ute i cyber space! :)
Det är september och här i östergötland märks det att hösten är på gång.
Regnigt och kallare är det. Men det gör mig inget. Jag passar på att mysa till det i vårt hus samt på kontoret med lyktor, ljus, duka m m. :)

Det har väl knappast undgått någon att tjejerna fått en utmaning denna vecka i form av en skiss jag ritat. :) Jag vill med den visa hur olika man kan tolka och göra utifrån samma skiss, vilket jag uppskattar oerhört. Och självklart vill jag vara med och utmana mig själv.

Men först, ifall att någon missat den, här är skissen:Först hade jag tänkt att göra ett kort. Det gör jag ganska ofta. Sen kände jag att jag ville ha ett titelkort till mitt PL-album (PL=Project Life). För man kan använda skisser till mycket. Man kan använda det till kort, LO's (=layouter), när man altrar något, men det går precis lika bra att använda till mixed media eller Project Life/Pocketscrap. Och eftersom det snart är PL-träff i Hjo och jag ska dit, tänkte jag att ett titelkort passade perfekt att visa upp då.


Jag har stämplat med setet Vecka och nummer med svart StazOn. StazOn är den bästa dynan att använda på washi tape då dessa ytor oftast är glatta.
Pumpan är en gammal stämpel från Magnolia och Vi skapar vårt eget öde är en provstämpel från Pysseldags som förhoppningsvis kommer ut som gummi (den kommer definitivt ut som digital).
Pumtan är färglagt med distresser och det är verkligen år sedan jag färglade den, men är glad att den behållt färgen så bra. :)

Hoppas ni får en underbar fredag och en kreativ helg! :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!