14 sep. 2015

Tema kortvikningar: Ett bokkort


Idag visar jag ett bokkort som jag har gjort. Jag utgick från Scrapdrakens tutorial, men ändrade måtten så att boken skulle bli större, så att det skulle få plats mer saker i själva boken.


Jag gjorde både bok och sidor av vitt cardstock. Det går åt ganska mycket till ett sådant här kort, men det är klart värt det. På framsidan har jag sprayat med orange mist och satt ett kluster av dekorationer i mitten. Under det har jag fäst bandet som håller ihop kortet.


Bokens rygg har jag dekorerat med en vimpel med texten Från en vän till en annan.


På insidan har jag gått bananer och haft riktigt roligt med dekorationer, gesso, glitterlim och chipboarddekorationer.


Kortet ser hemskt avancerat ut, men det som tog längst tid för mig var att biga och distressa kanterna på bokens sidor. När man satt ihop sidorna och fäst dem i bokens pärm är det ju bara det roliga kvar: att dekorera sitt kort.


Jag hoppas att du blir inspirerad av våra kortvikningar under veckan. Ha en bra dag!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!