22 sep. 2015

Tänk STORT!

Idag tänker jag visa ett exempel på lite hybrid scrapping, vilket innebär att använda mig av digitala element/stämplar som jag skriver ut och använder i min vanliga scrapbooking.

Efter att ha sett flera exempel på att använda riktigt stora foton på layouter bestämde jag mig att prova och här har ni resultatet:


Jag fixade mitt foto i PSE och använde en digital stämpel från Pysseldags - En dag att minnas. Den färdiga storleken på fotot är en halv A4 och jag skrev ut den hemma. Innan jag monterade fast fotot stämplade jag med stämplarna stänk och kaffefläck i Distress Ink Vintage Photo. Jag doodlade också med en mörkbrun penna. Dekorationerna som jag har använt mig av kommer från en massa olika ställen bl a Pink Paislee, SC och Heidi Swapp. Bakgrundspappret kommer från Simple Stories.

Ha en riktigt skön dag!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!