11 sep. 2015

PL-kort med kalastema

Idag ska jag visa er tre PL-kort som jag har gjort till en kalassida. Vår yngsta dotter fyllde 6 år under sommaren och vi tog en hel del fotografier som vi ska lämna in till framkallning. Men under tiden som vi väntar på fotona har jag gjort några kort som jag har tänkt ska dekorera det färdiga uppslaget sedan...Detta PL-kort är 4x6 inch och är tänkt som ett titelkort till uppslaget. Stämpeln #Surprise kommer från kitet med hashtagstämplar på engelska. Ballongstämplarna är jättegamla och kommer från Hero Arts.


Även detta kort är i storleken 4x6 inch. Här har jag använt sifferstämplar som jag har embossat i guld.


Detta lilla kort i 3x4 inch är tänkt som ett litet kort för journaling. Här har jag stämplat med den fina textstämpeln Lycka.

Ja så nu är det bara att vänta på alla fina fotografier... :)

/ Hegu
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!