29 sep. 2015

Liftkort hösttema

I juli när Ciza var ute på roadtrip besökte hon Rosa och Åsa.
Under det besöket uppfanns våra temaveckor och denna vecka är det dags för en ny.

Det är dags för Liftutmaning.


Ciza och Rosa har valt ut en mycket duktig och inspirationsrik kvinna, Anneli Runesson, som den som ska inspirera oss denna vecka.

Korten vi valt (Anneli är kontaktad och har godkänt att vi får visa upp dem) är dessa:Att lifta är ett begrepp som är någon slags svengelska i betydelsen att göra ett kort lika som någon annans. Man lyfter helt enkelt över en annans design till sitt eget kort.

                          -----------------------------------------------------------------------------------------


Då var det min tur att visa ett inspirationskort.
Tanken är att jag ska inspirera lite här nu på tisdagar och Carina/Cinna bloggar på fredagar. :)

Såklart ville jag ta mig an utmaningen att lifta Annelies helt underbara kort.
Men jag ville inte använda just de färgerna hon använde. Jag inspirerades av vår härliga natur som just nu skiftar i alla möjliga färger från gult till brunt. Det är sagolikt vackert ute och med en blå himmel och fantastiskt solsken kan man inte bli annat än glad. :) Så det har inspirerat mig till dagens kort. Som ni kan se har jag följt hennes kort ganska mycket.

Bladen har jag färglagt precis som bakgrundspappret, med distresser.
Jag har inte sytt någon söm utan gjort en falsk söm genom att använda ett rullverktyg med piggar och en metallinjal. Sen har jag tagit en svart penna och dragit över hålen/sömmen.

Stämplar:
Höstkollage
Resten är gamla, privata stämplar från hÄnglar&stänglar samt ev Magnolia.

Imorgon är det Marie/Sockergrynets bloggdag. Hon har kommit in lite sent i gänget så hon bloggar istället om något annat. Kika in då och se vad för fint hon visar. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!