4 sep. 2015

Helan går...

Så var det fredag igen och här kommer min tolkning av Cizas fina skiss...

Jag har gjort ett PL-kort...ett titelkort tänkt till en sida med foton från vår kräftskiva. Men man kan ju också se kortet som inspiration för ett inbjudningskort! :) Kortet är 4x6 inch och jag har använt en massa små rosa och röda spillbitar. Kräftan är utstansad i både svart och rött papper som jag klistrat lite snett ovanpå varandra för att få en smal skugga...


På det vita bakgrundspappret har jag stämplat med textstämpeln Helan går... Jag stämplade flera gånger så att det blev olika färgstyrka i trycket...
På den lilla etiketten har jag använt stämpeln Välkommen på kräftskiva. Dessa båda stämplar finns både som gummistämplar och som digitala stämplar.

Önskar er alla en fin helg!

/Hegu
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!