9 sep. 2015

Hej! Jag heter Marie! :)

Hej!

Mitt namn är Marie, men jag kallas för det mesta Sockergrynet på nätet. Jag har fått äran att ingå i Pysseldags härliga designteam, vilket ska bli jätteroligt. Du kommer träffa mig här på onsdagar och jag kommer framför allt inspirera dig genom dekorerade planner/kalendrar och Project Life.

Vem är jag då?

46 år gammal, sambo till en, mamma till tre och matte till 4 (två hundar och två marsvin). Jag bort på västkusten, 5 minuter från havet och anser att jag bor på paradiset på jorden.

Älskar att promenera med mina hundar, dotter eller en god ljudbok. Älskar havet och rosa. Tycker inte om att ha strumpor på mig men avskyr att frysa om fötterna. Älskar min familj och att umgås med dem. Scrappar layouter och Project life, samt att dekorera i mina filofax. Älskar att fotografera och bevara minnen och små historier från vardagen.

Till vardags arbetar jag som undersköterska på natten och med mitt pyssel rensar jag kroppen från stress. Att pyssla är balsam för själen! :) Det var lite om mig och du kan läsa mer om mig i min blogg: www.sockergrynet.se

I mitt första inlägg tänkte jag inspirera er med ett uppslag ur min hälsoplanner. Här skriver jag drömmar, mål och framsteg. Hur jag mår och vad jag vill uppnå. Jag har använt mig av Kalenderset 1 för att dekorera och separera olika saker för att lätt kunna se.

Jag har stämplat med olika rutor (där jag skrivit steg och vikt), våg, piller, hantel, bock, stjärna samt vattenglas (för att ha koll på så att jag dricker ordentligt). Jag har även klistrat in några fotografier från mina promenader under veckan. Ett roligt stämpelset att jobba med och många användbara symboler som jag kommer använda många gånger om.Från pysseldags:
Kalenderset 1


Tack för mig för denna gång, så ses vi om en vecka.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!