30 aug. 2015

Visa vem du är med en personlig stämpel

Jag älskar verkligen mina personliga stämplar. Det blir så enkelt att visa att det är jag som gjort ett kort eller annat alster och dessutom kan jag peka vidare till min blogg utan att behöva stava eller skriva upp adressen. Eftersom mitt "nick" på nätet är Zildara, är det inte alltid så självklart att man stavar rätt.

I veckan fick vi i Pysseldags DT nya personliga stämplar i gummi. På dem står inte bara vems om gjort alstret, utan även att det är gjort för Pysseldags. Där finns också adressen till våra personliga bloggar. Supersmart!

Det är inte alltid man gör kort eller LO, som det ändå är ganska enkelt att stämpla på baksidan av. Ibland gör jag beställningsgrejer där baksidan av själva pappret inte syns. Om jag ändå vill signera det jag gjort, brukar jag sätta fast en tag eller ett litet kort med min personliga stämpel på.


Jag har gjort några enkla signaturkort som är lätta att fästa på t ex baksidan av en tavelram. Jag tog tomma PL-kort med rutmönster och fäste en fjärilsmask på. Sedan sprayade jag med mist på och torkade med min embossingfön. Sist av allt stämplade jag med min personliga stämpel.


På mitt gröna grattiskort gjorde jag på samma sätt, fast jag stämplade grattis på framsidan och dekorerade med en träfjäril. Den personliga stämpeln har jag stämplat med på kortets baksida.

Tack för titten, kom snart tillbaka!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!