16 aug. 2015

Nytt läsår - ny kalender

Det har blivit tradition att jag visar minst en framsida till en kalender här i bloggen. Det är ju så här års man skaffar sig den nya lärarkalendern eller studentkalendern och inser att man vill ha en snyggare, mer personlig framsida.


Årets kalender går i rosa, svart och guld. Jag har målat med Distress Stains, sprayat och stänkt med mist och färgat in med Distress Inks. Jag har gått loss med en sida ur en kinesisk bok om företagsekonomi, en guld-doily, en snygg gukdmönstrad papperspåse och lite washitejp. I påsen stoppade jag ner en tag som jag färgat med samma färger och stämplat med hjärtan på.


Det blev lite wild and crazy, men jag tror att det passar mottagaren perfekt.

Stämplar jag har använt:

Vi ses om en vecka!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!