9 aug. 2015

Kärlek i ny form

eller... Nja. Knappast nytt, men nytt för mig. Jag fick en beställning på ett bröllopskort, med ganska kort varsel, där bröllopet hade tema Star Wars. Eftersom det var ont om tid kunde jag inte gå och fundera nån dag på vad jag skulle hitta på, utan jag fick helt enkelt lita på google.


Jag hittade ett digitalt motiv på internet, en digital målarbokssida kan man säga, som jag skalade ner så att den skulle passa på ett kort. Sedan skrev jag ut den på 4CC-papper, färglade med Copics och stämplade med lite stjärnor runt motivet.


Som bakgrund valde jag ett glittrigt svart papper som blev en utmärkt stjärnhimmel. Jag gjorde också en vimpel med ordet Kärlek till kortets framsida. Jag strösslade några trästjärnor som dekoration.


På insidan dekorerade jag med några fler stjärnor och texten Han är charmig... stämplad på en bit skimrande vitt papper. Sedan skrev jag i hälsningen som beställaren bett om.  På baksidan (som jag glömde fotografera) stämplade jag min personliga stämpel och några hjärtan, det såg så tomt ut när alla andra sidor var dekorerade.

Stämplar jag har använt:

Tack för att du tittade in, kom snart tillbaka!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!