28 aug. 2015

Inbjudan till kräftkalas...

Nu börjar vi gå mot slutet av augusti och det är hög tid att bjuda in till årets kräftskiva. Jag har gjort ett inbjudningskort i stilen "Less is more". Om man ska göra många kort så kan det vara skönt att hålla dem lite enkla...


Jag har använt mig av ett vitt cardstock och akrylfärg som jag tunt har målat på med ett gammalt plastkort. När färgen torkade stämplade jag med textstämpeln Välkommen på kräftskiva och dekorerade kortet med en utstansad kräfta och några blingstenar.


Kräftan stansade jag ut i både vitt och rött papper som jag klistrade lite snett ovanpå varandra för att få en ljus skugga. Ett par pyttesmå rullögon hittade jag i en låda här hemma och de fick pryda kräftan...

Ha det gott!

/Hegu


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!