14 aug. 2015

#Heja

Jaha...så var det fredag igen! ;) Veckorna går sååå fort! Men det är bäst att försöka stanna upp och njuta nu när solen och värmen äntligen har kommit hit.

Idag tänkte jag visa er en PL-sida i storlek 6x8 inch som jag har gjort som en liten insert till mitt stora album. Det är foton från vår första semestervecka...då vi var i Norrland och då det inte var så varmt...


Jag började med att göra ett eget PL-kort med hjälp av ett vitt papper i storlek 3x4 inch, en blå stämpeldyna och den lilla stämpeln Orka. Den observante ser att jag på en rad råkade stämpla ordet orka upp och ner...men jag lät det vara så...det stör ju inte så mycket för helheten.


Ett litet tips...om man stämplar flera gånger innan man sätter ny färg på stämpeln så får man olika nyanser av samma färg. Stämpeln med ordet #heja finns ännu inte i shoppen men säg till Ciza om ni vill ha den så går det säkert att fixa! :)


Här på detta PL-kort i storleken 4x6 inch har jag använt mig av spillpapper, en trädekoration och stämpeln Att resa betyder att nå ett mål.

Ha det nu riktigt gott i värmen!

/Hegu





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!