4 aug. 2015

Endast en bit cardstock....

Kan man verkligen göra ett kort utan några dekorationer eller mönstrade papper? Men visst kan du det! Så länge det finns stämplar kommer du långt och det tänker jag visa med dagens inlägg! Jag har gjort detta kort där jag endast har använt mig av en kortbas av kraftpapper och (nästan bara) stämplar från Pysseldags:
På baksidan har jag såklart också använt min fina namnstämpel som även den är från Pysseldags:


Jag har använt inte mindre än 6 olika stämplar från Pysseldags + min namnstämpel.

Stämpeln på kvinnan är ett motiv designat av en av mina favoritdesigners - Piero Fornasetti - så den var jag bara tvungen att ha i min samling. Om du är nyfiken på Fornasetti kan du läsa mer om honom här!

Ha det gott!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!