7 aug. 2015

En dag att minnas

Idag ska jag visa er en mycket enkel layout med ett lite tjockare A:4 papper som grund som jag har gjort till mitt PL-album. Det är en inserts som handlar om dagen då min yngsta tös fyllde 5 år...


I mitt PL-album vill jag inte ha några tjocka dekorationer som tar plats utan allt ska vara platt och då är det utmärkt att använda sig av stämplar. Jag har använt mig av en digital stämpel som jag har lagt in i ett Worddokument och placerat det där jag ville ha det. Det fina med digitala stämplar är att man kan göra dem i den storleken man vill...


De två stämplarna som jag har använt på min layout är En dag att minnas - digital och Hashtagord engelska - gummi.


Önskar er alla en fin helg!

/Hegu


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!