27 aug. 2015

Alla änglar har fått en ny vän

Hej!

Idag är det jag Rosa som bloggar igen. Jag satt och tittade igenom mina stämplar häromdagen och såg att jag hade en så fin text i digiformat, "Alla änglar har fått en ny vän". Den vill jag gärna lyfta fram idag som passande till ett kondoleanskort.


Som ni säkert vet redan så älskar jag embossingfoldrar. Jag har inhandlat några nya under sommaren och den här med fjärilarna är en av dem. Det är från märket Darice och heter Butterflies.
Jag får be om ursäkt för det lite konstiga ljuset, jag nattscrappar lite och ljuset är inte det bästa.

Jag har skrivit ut min digistämpel "alla änglar..." och skurit till pappret. 
Jag har stansat ut en fjäril (från Joy!) i vellumpapper och penslat på ett lager med glitterpenseln Wink of Stella. Monterat med distanskudde och satt dit några blingstenar på kroppen.


Så här blev insidan. Jag skar en remsa från ett embossat cardstock och satte fast i nederkanten för dekoration och sedan använde jag en die från Lawn Fawn för att göra den vita rutan. Där stämplade jag den fina texten Varma tankar... när orden inte räcker till. 


Med posten på onsdagen kom min rykande färska DT stämpel handgjort av... så givetvis vill jag visa den också! Jag stämplade upp på papper och sedan använde jag en rund die från Memory Box för att stansa ut den.


Det här kortet fick lite bättre färgåtergivning tycker jag så jag visar det också. Storleken på kortet är 6x4,5 tum.

Ha en fortsatt bra dag!

KRAM Rosa
2 kommentarer :

 1. Åh, så fint kort, embossingen helt underbar, vilken butik har den? texten, ja,båda säger väldigt mycket. Din egna stämpel också fin. Jo, jag tyckte även om den röda färgen på CS, passar liksom till just kondoleanskort tycker jag, fråga inte varför men fick den känslan // Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Inga! Ja jag köpte nog den på Pyssloteket. Visst är texterna underbara! Färgvalet är åt det vinröda hållet, lite stramt och därför så tyckte jag att det kunde passa till kondoleanskort.
   KRAM Rosa

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!