12 juli 2015

Vilken cooling!

Jag har gjort en LO igen. Det händer inte ofta, men idag smäller det.

Jag har scrappat en bild från förra sommaren, när jag och min systers familj var på väg ut i Stockholms skärgård. Min systerdotter hade nya solglasögon och så fort hon tog på dem utbrast hon stolt: "Cooling!"Jag började med att måla mitt cardstock med gul färg, så att det vita blev mer som en inramning. Sedan har jag använt mig av PL-kort som jag tyckte passade till fotot. Gissa om jag blev glad när jag hittade kortet med solglasögon på!

Jag har dekorerat med stickers och enamel dots som funkade med färgskalan. Sist skrev jag min journaling runt kanten på alltihop. Det är roligt att inte alltid skriva i en ruta eller på en tag, tycker jag.

Jag har använt mig av de engelska hashtagsen här också. Kan liksom inte få nog... Nästa vecka återgår jag nog till att vara kortmakare igen. Kan ju inte fara iväg för långt utanför boxen! =)Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!