24 juli 2015

Steget är taget...

Sommartider är lika med bröllopstider! Visst är det vackert med ett sommarbröllop men jag valde trots det att gifta mig på hösten. En mycket vacker tid även det för ett bröllop... Trots att det i oktober har gått 8 år sedan jag och min man gifte oss så är inte vårt bröllopsalbum klart på långa vägar...


...men jag gör en layout lite då och då så någon gång ska det väl bli färdigt! :)


Jag skrev ut den digitala stämpeln Steget är taget centrerad på ett A:4 ark och skar av det så att det blev som en bred fotomatta under mitt fotografi.


Jag häftade fast en utstansad tab på arket och stämplade med en hashtagstämpel från kitet Hasttagord engelska. Jag älskar dessa små ord som passar överallt! :)


Layouten i sin helhet...enkel men ändå fin!

Ha det gott i sommarsverige!

//HeguInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!