9 juli 2015

Stafflikort med sommarkänsla

Hej!

Idag visar jag ett stafflikort som jag gjorde på en träff för ett litet tag sedan. Det var en bingoutmaning där det istället för siffror i bingobrickan är olika ord med material. För att lyckas med utmaningen ska man ha med en full rad eller så kunde man köra på hela brickan. Jag utmanade mig själv att få med alla de nio rutorna.

Det som skulle finnas med var: 
Fjärilar, spets, mönsterpapper
knappar, band, text
stämpel, kakservett, blommor


Jag fick med allt. Mönsterpapper från Pion design som också hade fjärilar på sig. 


Texten kommer så klart från Pysseldags och just den här är faktiskt en freebie som Ciza bjöd på förra året. Den finns i bloggen att ladda ner HÄR. Det finns även en annan variant på stämpeln med en annan strof från sångtexten som digistämpel i shoppen. Så titta gärna närmare på den också :-) Här satte jag fast en bit band också. Knapparna ses skymta i hörnet.


Jag har stansat ut en fjäril i samma mönsterpapper som är bakom motivet. Fjärilen är från Joy. Blommorna fick jag med och kakservetten finns bakom stämpeln. 
De söta små tjejerna är en digistämpel från Elisabeth Bell och heter Little best Friends.

Jag har färglagt med Copics 

Baddräkter: R81, 83, 85 och BG 10, 11, 13
Hår: blond E50, 53, 55 och rödhårig E15. 07, 19, 18
Hud: E00, 21, 50


Spetsen gör att kortets framsida inte glider ner. 

Kortstommen har jag gjort genom att skära en cardstock (CS) i storleken 12x6 tum och sedan en CS som är 6x6 tum och satt ihop dem. Hos Splitcoaststampers finns en bra instruktion hur man gör.

Ha en fortsatt fin dag!

KRAM
Rosa

PS: jag vann utmaningen med mitt kort :)

1 kommentar :

  1. Ditt kort är så fint och du har färglagt så superbra.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!