21 juli 2015

Mitt inspirationsalster

Idag tänker jag visa lite mer av det som jag skapade av inspirationskitet som jag fick av Johanna till vår pågående tävling - du kan läsa mer om den HÄR.

Eftersom jag ville göra en layout lade jag till ett scrapbookpapper - annars har jag bara använt mig av materialet som fanns med:

Jag kladdade lite med gesso på bakgrundspappret för att "rama in" det hela. Jag har också stansat ut löv och fjärilar från de mönstrade papperna. 
Den stämpel som jag valde att ha med från Pysseldags (en av mina absoluta personliga favoriter) finns både som digital och i gummi. Här har jag använt den digitala versionen och samtidigt kunna skriva ner mina anteckningar i datorn. Jag lade också till den lilla babyn som även den är en digistämpel (från Some Odd Girl). 

Så var nu med i vår fina tävling - och inspireras av alla fina DT-alster och den härliga färgkombon!
Kram


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!